Op zorgboerderij leekzicht mag je
zinvol bezig zijn.

Privacy- en cookieverklaring

Zorgboerderij Leekzicht respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website. Alle persoonlijke informatie die wordt verstrekt behandelen wij altijd vertrouwelijk. Je gegevens gebruiken wij alleen om aan diensten te voldoen waar je om gevraagd hebt.

Gebruik van persoonsgegevens

Zorgboerderij Leekzicht kan persoonsgegevens over jou gebruiken doordat je de website of diensten van Zorgboerderij Leekzicht gebruikt, en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Zorgboerderij Leekzicht hebt verstrekt.
Zorgboerderij Leekzicht kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

- Je voor- en achternaam
- Je adresgegevens
- Je telefoonnummer
- Je e-mailadres
- Je IP-adres
- Gegevens die (als bijlage) worden meegestuurd bij bijv. sollicitaties

Waarom hebben wij deze gegevens nodig

Om je een optimaal werkende website te geven en van eventuele diensten van Zorgboerderij Leekzicht gebruik te maken is het nodig dat we persoonsgegevens opslaan. Zo kan het zijn dat we persoonsgegevens gebruiken voor:

- Een optimaal gebruik van de functionaliteiten op onze website
- Relatiebeheer, waaronder het opnemen van contact met u indien u hierom verzoekt
- Het verkrijgen van inzicht in het gebruik van onze website
- Het versturen van mailings
- Het uitvoeren van een sollicitatieprocedure

Wij bewaren jouw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk om de in deze privacy- en cookieverklaring genoemde doeleinden te bereiken.

Delen met anderen

Wij gaan vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. De persoonsgegevens die wij via onze website verzamelen, verstrekken wij niet aan derde partijen voor direct marketing doeleinden. Zorgboerderij Leekzicht verstrekt jouw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou.

SSL Certificaat

Wij nemen de bescherming van onze bezoekers serieus. De website van Zorgboerderij Leekzicht maakt gebruik van een SSL Certificaat zodat jouw gegevens niet in verkeerde handen vallen.

Inzage en wijzigen van uw gegevens

Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Contactgegevens
Zorgboerderij Leekzicht
Coxsebaan 4
5469 NG Boerdonk

T (0492) 85 01 52
E zorg@leekzicht.nl

Zorgboerderij Leekzicht

Kwaliteit van zorg, huiselijkheid en persoonlijke aandacht en begeleiding vinden wij als zorgboeren erg belangrijk