Kleinschalige dagbesteding voor
mensen met een zorgvraag.

Wij bieden mensen met een beperking een zinvolle en plezierige dagbesteding, waarbij we kijken naar ieders mogelijkheden op ontwikkeling. De zorg is gericht op de vraag en wens van onze deelnemers en zoveel mogelijk op het individu afgestemd. Bij Leekzicht is een vast team van professionele begeleiders werkzaam om onze deelnemers te begeleiden en te ondersteunen. Daarnaast zorgen diverse vrijwilligers voor extra hulp en aandacht.

Kwaliteit van zorg, huiselijkheid en persoonlijke aandacht en begeleiding vinden wij als zorgboeren erg belangrijk. Mensen een gevoel van ‘thuis komen’ geven in een veilige werkomgeving waarbij een vaste dagstructuur en zorg op maat geboden wordt. Waar de deelnemers kunnen ontspannen en zich dusdanig op hun gemak voelen om volledig zichzelf te zijn.

Daarnaast moet er natuurlijk ook gewerkt worden op ons bedrijf! We zijn tenslotte een boerderij, en vinden het belangrijk dat de dagbesteding zinvol is en dat de deelnemers bijdragen aan een gezamenlijk doel en met een voldaan gevoel aan het einde van de dag naar huis gaan. Goed en gezamenlijk eten met verse producten en voldoende lichaamsbeweging vinden wij in onze dagbesteding ook erg belangrijk. Om dit te kunnen waarborgen, ontvangen wij niet meer dan 16 deelnemers per dag. Hierdoor kunnen we de kleinschaligheid en veiligheid, welke wij belangrijk vinden, garanderen.Voor wie?

Wij verzorgen dagbesteding voor volwassenen vanaf 18 jaar.

  • Mensen met een verstandelijke beperking.
  • Mensen met niet-aangeboren hersenletsel.
  • Mensen met een lichamelijke beperking.
  • Mensen met autistische stoornis.
  • Ouderen

Zorgboerderij Leekzicht

Kwaliteit van zorg, huiselijkheid en persoonlijke aandacht en begeleiding vinden wij als zorgboeren erg belangrijk